Service en support is vanzelfsprekend bij Vleks

Trots op onze producten

Vleks en zijn specialisten.

Vleks is ontstaan in 2005 en is onderdeel van een groot full-service internetbureau dat zich richt op custom made e-commerce software, online concepten en advies en online marketing.

Al sinds 1999 is de oprichter Ernst Admiraal werkzaam in de online wereld. In de loop der jaren heeft hij een specialistisch team om zich heen verzameld.

about

“Ieder teamlid kent feilloos de weg in de online wereld en heeft dezelfde drive als ik, maar iedere expert heeft weer een andere specialisatie. Dat maakt ons team zo sterk en uniek”, aldus Ernst Admiraal.

Wij denken met u mee vanaf dag 1 als het gaat om conceptontwikkeling, ontwikkeling van de producten, marketing, lancering en begeleiden het gehele proces. Uw wensen en ideeën mixen wij met onze expertise zodat er een geoptimaliseerd (eventueel custom made) product ontstaat. Inmiddels hebben wij een groot aantal vaste klanten in onder andere de detailhandelsbranche en toeristische branche waar wij onze e-commerce en technische knowhow, SEO/SEA expertise en creativiteit mogen inzetten.

cup-compressor1502989076
Nieuwsgierig?

Uiteraard kunnen wij ook persoonlijk of digitaal met u rond de tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk
Nederland

+31 0341 20 20 40 info@vleks.com
Op zoek naar support?

We luisteren, we lossen het op, we begeleiden, we begrijpen het en we genieten van de verpletterende reactietijden. Waar kunnen wij u mee helpen?

Ga naar support
Wat is Vleks?

Een compleet systeem dat alle aspecten binnen uw e-commerce situatie ondersteunt.

Ontdek de mogelijkheden
Vleks E-commerce nieuwsbrief
Groei samen met ons mee
Eerst zien dan geloven? Uiteraard...
Immers, je weet de meerwaarde pas als je het ook echt ervaart
Vraag een demo aan
Vleks