Bol.com verkoopaccount

Een Bol.com verkoopaccount naast uw eigen webshop

Groei aantal webwinkels
Het aantal webwinkels in Nederland groeit. Waren er in 2007 ongeveer 5.000 webwinkels, in 2016 was dat aantal gegroeid naar 32.000 en hoewel de cijfers voor 2017 nog niet bekend zijn, is duidelijk dat de groei doorzet. Is er ruimte voor zoveel webwinkels?

Aanbod op Bol.com
Duidelijk is dat er online hevige concurrentie is om de gunst van de consument. Om succesvol te zijn, moeten u en uw artikelen vindbaar zijn. Dat kan in een fysieke winkel, in een eigen webshop en ook in een webshop van een grote webretailer, zoals bijvoorbeeld Bol.com. We zien dat een groot online warenhuis als Bol.com ook het shop-in-shop principe toepast door onafhankelijke leveranciers hun eigen artikelen aan te laten bieden. Het biedt enorme mogelijkheden om uw assortiment onder de vlag van een powerhouse als Bol.com te kunnen aanbieden. Het zou een gemiste kans zijn om deze mogelijkheid onbenut te laten.

Het enige dat u nodig heeft is het een Bol.com verkoopaccount. Vleks zorgt voor de beste prijs van uw producten op Bol.com.

zakelijkverkopen_bol_com_proces_2

Winstgevende symbiose met een Bol.com verkoopaccount

Giga webshops zoals Bol.com zien de voordelen om onderdak te bieden aan artikelen van andere leveranciers. Het one-stop shopping model heeft zijn waarde in het verleden bewezen. Consumenten vinden het prettig om in een bekende omgeving hun aankopen te doen, zolang het aanbod breed en diep, de service van uitstekend niveau en de prijs attractief is. Aan de andere kant is het ook voor de leveranciers aantrekkelijk om een Bol.com verkoopaccount aan te vragen. Van het aantal bezoekers dat Bol.com noteert, kunnen modale Nederlandse websites slechts dromen. Door een symbiose met Bol.com kunt u een echte win-win situatie creëren.

Realiseer een gouden investering

Met uw Bol.com verkoopaccount
De symbiose tussen uw eigen webwinkel en Bol.com wordt pas echt winstgevend als u ook binnen het artikelbestand van Bol.com goed vindbaar bent. Cruciaal daarvoor is dat uw artikelen verschijnen in het zogenaamde ‘koopblok’ van Bol.com. Statistieken tonen aan dat artikelen in het ‘koopblok’ significant meer worden verkocht. Dit maakt het ‘koopblok’ tot de meest gewilde positie voor leveranciers bij Bol.com. Maar hoe komen uw artikelen in dit ‘koopblok’? Neem contact op met Vleks.com en ervaar hoe uw Bol.com verkoopaccount een gouden investering voor u kan worden.

Nieuwsgierig geworden?
U kunt altijd contact opnemen met één van onze experts!
Contact opnemen