Vanaf uw inkoop tot en met de nazorg van uw verkoop.

E-commerce webshop

E-commerce webshop door een specialist laten ontwikkelen

Een e-commerce webshop dient vanaf de start perfect te zijn om zo geen potentiële klanten te verliezen. Om een optimale webwinkel te laten bouwen is het verstandig een specialist in te schakelen, die met alle aspecten rekening houdt. Vleks.com is de expert die een e-commerce webshop voor u ontwikkelt met een origineel design, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en goed te beoordelen door zoekmachines. Profiteer van onze deskundigheid om met de online verkoop meteen goed van start te kunnen gaan.

E-commerce webshop nodig?

e-commerce-webshop

Webwinkel laten bouwen

Met een gebruiksvriendelijk CMS systeem

U kunt een webwinkel laten bouwen met een gebruiksvriendelijk systeem, waarmee u de voorraad kunt beheren en altijd onder controle heeft. Een webwinkel laten bouwen door Vleks betekent dat u kunt rekenen op een e-commerce webshop die uw klanten een unieke winkelervaring biedt en de basis vormt voor een geoptimaliseerde conversie. Er wordt door Vleks in alle opzichten kwaliteit geboden, waarbij uw wensen uiteraard altijd centraal staan, maar waarbij de experts ook graag met u meedenken om tot een perfect resultaat te kunnen komen.

E-commerce webshop direct klaar voor gebruik

Eenvoudig in gebruik
Een e-commerce webshop die door Vleks wordt ontwikkeld, is na oplevering gelijk klaar voor gebruik. Het systeem van de e-commerce webshop biedt veel gebruiksgemak en er is geen enkel diepgaande kennis voor nodig om de webwinkel te beheren. Door onze professionele webwinkel software bent u in de gelegenheid om de voorraad bijvoorbeeld op een simpele wijze te beheren. Dankzij het Vleks beheersysteem wordt uw webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google. Daar wordt bij de ontwikkeling van uw webwinkel uiteraard ook rekening mee gehouden.

Webwinkel laten bouwen door Vleks

Een webwinkel laten bouwen door Vleks vormt de basis voor een succesvolle start van de online verkoop van uw artikelen. Diverse bedrijven hebben naar volle tevredenheid al van onze diensten gebruik gemaakt. Wilt u ook van start gaan met een succesvolle e-commerce webshop? Neem dan direct contact op met de experts van Vleks.

cup-compressor1502989076
Nieuwsgierig?

Uiteraard kunnen wij ook persoonlijk of digitaal met u rond de tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk
Nederland

+31 0341 20 20 40 info@vleks.com
Op zoek naar support?

We luisteren, we lossen het op, we begeleiden, we begrijpen het en we genieten van de verpletterende reactietijden. Waar kunnen wij u mee helpen?

Ga naar support
Wat is Vleks?

Een compleet systeem dat alle aspecten binnen uw e-commerce situatie ondersteunt.

Ontdek de mogelijkheden
Eerst zien dan geloven? Uiteraard...
Immers, je weet de meerwaarde pas als je het ook echt ervaart
Vraag een demo aan
Vleks