Vleks in het kort

Verkoop meer in minder tijd!

Vleks is een totaal oplossing voor winkeliers en webshopeigenaren. Dat betekent, meer verkopen, tijd besparen en vele andere voordelen. Maar hoe zit het nu precies? In korte stappen lichten we de belangrijkste voordelen toe. 

1. Uw producten op één plek

Heeft u uw productinformatie op verschillende plekken? Het ene product wel online en het andere alleen in de winkel? Met Vleks heeft u heel eenvoudig alle producten en informatie op één centrale plek. Haal eenvoudig uw reeds beschikbare informatie naar Vleks. Dit kan bijvoorbeeld via de Vleks Plugin voor Magento of Woo-commerce, de API voor Bol.com of de Vleks Scan.

uw_producten
beheer

2. Beheer uw productinformatie

Voor het verkopen op Bol.com en Amazon is een EAN-code en prijs voldoende. Maar wilt u de productdata voor ieder kanaal optimaliseren dan biedt Vleks u de mogelijkheid eenvoudig uw productdata voor elk kanaal geschikt te maken. Van unieke producttitels voor Google Shopping tot complete eigenschappen voor uw eigen webshop. 

3. Verkoop uw producten overal!

Een winkel, een webshop, wederverkoper op Bol.com en adverteren middels Google Shopping. Met Vleks verkoopt of adverteert u met uw producten op elke gewenste plek. Met de Vleks Marketplace Connector en de Product Feed Manager bepaalt u niet alleen welk kanaal maar ook welke producten u per kanaal aanbiedt. 

connection
repricer

4. Dynamische prijzen

 Kies voor een vaste prijs voor u producten voor elk kanaal of ga per verkoopkanaal de concurrentie aan met dynamische prijzen. Met Vleks kiest u per kanaal een verkoopprijs, vanwege de concurrentie op bepaalde kanalen of om de kosten van een kanaal. Laat Vleks uw prijzen automatische aanpassen middels de Vleks Repricer. Zo heeft u altijd de beste prijs op marketplaces als Bol.com en Amazon. 

5. Ontvang alle bestellingen op één plek

Meerdere bestellingen, verschillende kanalen, hoe behoudt u dan nog het overzicht? Maakt u gebruik van een eCommerce platform als Magento dan stuurt Vleks alle bestelling
vanaf de verschillende marketplaces automatisch door naar uw eigen platform. Of kies ervoor om al uw orders eenvoudig af te handelen via Vleks. Van orderstatus tot e-mails met track&trace Vleks maakt het eenvoudiger. 

order
stock

6. Voorraad overal altijd actueel

Zijn uw producten verspreid over meerdere magazijnen? Ligt een deel van uw producten bij Bol.com zelf? U wilt natuurlijk geen 'nee' verkopen. Met Vleks heeft u altijd inzicht in uw voorraden op elke locatie. 

7. Automatisch advies over productinkoop

Vleks Enterprise

Aan de hand van uw verkoop, inkoopinstellingen, seizoenen en trends adviseert Vleks welke producten u het best kunt inkopen. Zo voorkomt Vleks dat uw topproducten in de maanden dat het nodig is uitverkocht zijn. Inkooporders staan automatisch voor u klaar en met één druk op de knop is een inkoop gedaan. 

stock_advice
Nieuwsgierig geworden?
U kunt altijd contact opnemen met één van onze experts!
Contact opnemen