Uw producten automatisch in de buy box van amazon

Met enkele kleine instellingen wordt alles voor u automatisch bijgehouden.

Alleen de beste aanbieder, met de hoogste klantbeoordeling, de laagste prijs en de snelste, foutloze leveringen maakt kans op de toppositie op deze ranglijst. Het hebben van deze toppositie is daarom uitermate belangrijk, want de topaanbieder verschijnt als enige in de buy box op de productpagina.

Vleks houdt voor u de prijzen in de gaten

Dat dynamische prijsstelling in een veeleisende omgeving als Amazon belangrijk is, spreekt voor zich. Een relatief lage prijs heeft een positief effect op de klantbeleving, waardoor de buy box dichterbij komt. Met de repricer van Vleks bent u verzekerd van een snelle en dynamische prijsstelling.

De werking in een notendop:

  • De Repricer van Vleks scant de prijzen die concurrenten vragen voor hun product en zodra een concurrent zijn prijzen wijzigt, past de Repricer zelfstandig en automatisch de prijs van het eigen product aan.
  • De wijze waarop de prijzen door de Repricer worden gewijzigd bepaalt de internetondernemer zelf door parameters in te voeren. Zo heeft een internet ondernemer geen omkijken naar zijn verkoopprijzen en is een opvallende vermelding in de buy box binnen handbereik.
  • De Repricer van Vleks stelt internetondernemers in staat om de buy box te winnen en daardoor veel producten te verkopen op Amazon.com.
vleks-repricer-steps
reprice-verhoogt-omzet1502285527

De magie

Uiteraard wordt er tijdens het repricen van uw aanbod rekening gehouden met ontzettend veel aspecten zoals eventuele commissies en fees, uw bedrijfskosten, de buy box positie, concurrenten welke uitgesloten dienen te worden, fulfilment situaties en ga zo maar door.

We praten u er graag over bij.
Bent u al geinteresseerd? Neem dan eens contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden?
U kunt altijd contact opnemen met één van onze experts!
Contact opnemen