Vleks Repricer

Verkoop meer met automatische prijsaanpassingen

Met Vleks biedt u heel eenvoudig uw producten aan op diverse marketplaces. Maar behalve aanbieden op Bol.com en Amazon kunt u ook heel eenvoudig uw concurrentie verslaan met de Vleks Repricer. De Repricer past uw prijzen automatisch aan op basis van de prijzen van uw concurrenten. Verlaagt een concurrent zijn prijzen dan worden uw prijzen aangepast aan de hand van uw eigen instellingen en rekening houdend met uw kosten. 

Win de BuyBox van Bol.com en Amazon met de beste prijs

Verkopers met hun product in de BuyBox van Bol.com en Amazon verkopen meer. Stel met Vleks slimme regels in om op basis van laagste prijs of beste prijs de BuyBox te winnen en uw concurrenten te slim af te zijn. Ontvang inzicht in het aantal gewonnen en verloren BuyBoxen en onderneem direct actie om uw omzet te vergroten. De Repricer past prijzen automatisch aan op basis van uw concurrenten, kan de prijs omhoog ook dan wijzigt Vleks uw prijs.

De voordelen

  • Concurreer automatisch met uw verkoopprijs
  • Kies met wie u wilt concurrenen en wie niet
  • Stel zelf uw gewenste Repricerregels in
  • Houd de controle over uw marge door minimum- en maximumprijzen in te stellen
  • Minimumprijs berekenen op basis van daadwerkelijke kosten
  • Geen tijdverspillen aan het zelf aanpassen en monitoren van prijzen

Snel en eenvoudig uw regels bepalen

Reprice uw volledige assortiment of stel u regels in per productgroep. Gebruik de vooraf ingestelde regels om de concurrenten op basis van prijs of het beste aanbod te verslaan. Kies zelf de concurrenten waar u de competitie mee wilt aangaan. Binnen enkele minuten heeft u automatische regels ingesteld die u uren aan prijsaanpassingen en monitoring besparen. 

Profit Tuner

Met de Profit Tuner haalt u het maximale rendement uit uw aanbod. Heeft u de BuyBox gewonnen dan kijkt de Profit Tuner of u met een hogere prijs nog steeds in de BuyBox blijft staan. Zo haalt u met de Profit Tuner echt het maximale uit uw verkoop. 

Nieuwsgierig geworden?
U kunt altijd contact opnemen met één van onze experts!
Contact opnemen