Vanaf uw inkoop tot en met de nazorg van uw verkoop.

Webwinkel software

Webwinkel software om eenvoudig een webshop te starten

Webwinkel software van Vleks is ideaal om op een simpele manier een webshop te starten en te beginnen met de online verkoop van producten. Bij uw keuze is het van belang om rekening te houden met de gewenste functionaliteiten. Vleks biedt professionele webwinkel software met uitgebreide functies, zodat u verzekerd bent van een webshop die alles heeft wat nodig is en bovendien ook nog eens gebruiksvriendelijk is.

Webwinkel software voor professioneel gebruik

Onze webwinkel software kan gebruikt worden op basis van een maandelijkse licentie. Door het gebruiksgemak en de diversiteit aan functionaliteiten van onze webwinkel software is het de investering meer dan waard. U kunt het Vleks systeem vanaf het begin op een eenvoudige manier gebruiken.

vleks-webwinkel-software

Uitgebreide functionaliteiten

Webwinkel software voor professioneel gebruik dient over de nodige functionaliteiten te beschikken en eenvoudig in het beheer zijn. De uitgebreide functionaliteiten vormen de basis van de webwinkel software, maar naar wens kan er optioneel voor meer functies worden gekozen. Uiteraard bieden wij naast het uitgebreide en flexibel systeem ook een uitstekende service. U kunt op een efficiënte wijze beginnen met de verkoop van producten in uw eigen webshop en door het flexibele en gebruiksvriendelijke beheersysteem bespaart u tijd en geld.

Biedt uw aanbod tevens aan op externe marktplaatsen als Bol.com en Amazon. Maak daarbij gelijk kennis met onze repricer software. U automatiseert de verkoopprijzen en vergroot uw online omzet.

Neem voor een vrijblijvend gesprek meteen contact op.

cup-compressor1502989076
Nieuwsgierig?

Uiteraard kunnen wij ook persoonlijk of digitaal met u rond de tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk
Nederland

+31 0341 20 20 40 info@vleks.com
Op zoek naar support?

We luisteren, we lossen het op, we begeleiden, we begrijpen het en we genieten van de verpletterende reactietijden. Waar kunnen wij u mee helpen?

Ga naar support
Wat is Vleks?

Een compleet systeem dat alle aspecten binnen uw e-commerce situatie ondersteunt.

Ontdek de mogelijkheden
Eerst zien dan geloven? Uiteraard...
Immers, je weet de meerwaarde pas als je het ook echt ervaart
Vraag een demo aan
Vleks