Voor experts & beginners
Vanaf uw inkoop tot en met de nazorg van uw verkoop.
vleks_graphic

MARKETPLACE MANAGEMENT

Online producten verkopen met of zónder een eigen webshop, het kan met Vleks. Geheel geautomatiseerd biedt u uw productaanbod aan bij diverse marketplaces, zoals bol.com en amazon. En dat alles zonder overzicht te verliezen! Vleks zorgt er namelijk voor dat u altijd inzicht heeft in voorraden, orders en prijzen. 


vleks_graphic

ORDERMANAGEMENT

Vleks Ordermanagement importeert geheel automatisch alle orders van diverse marketplaces en eventueel uw webshop. Zo heeft overzicht op één plek en kunt u heel efficient uw orders verwerken. Zo bent u sneller klaar met de orderverwerking, maar worden ook uw voorraden automatisch actueel gehouden.

 

vleks_graphic

INKOOP(ADVIES)

Producten niet op vooraad? Dat betekent online géén verkoop! Met Vleks houdt u de controle over voorraden en inkoop. Op basis van verkoopaantallen en minimale voorraden geeft Vleks u inkoopadviezen. Dreigen producten uit voorraad te raken dan ontvangt u direct een melding. Vanuit Vleks kunt u vervolgens direct een inkooporder aanmaken en versturen naar uw leveranciers. Zo zijn uw topproducten nooit (onnodig) uitverkocht. 

vleks_graphic

REPRICING

Vergroot uw omzet via bol.com en amazon met automatische prijsaanpassingen op basis van uw concurrenten. Vleks Repricer past automatisch de prijzen van uw producten aan op basis van concurrenten en houdt daarbij rekening met uw kosten, marketplacefee's en uw inkoop-verkoopmarges. 

 

 

vleks_graphic

PRICECHECK

Gemakkelijk controleren of interessant is om uw aanbod aan te bieden voor een bepaalde marktplaats? Vleks controleert of het voor u interessant is en geeft realtime advies welk deel van uw assortiment u het beste kunt aanbieden op externe marktplaatsen. Dat alles op basis van de concurrentie op de betreffende marktplaats, uw kosten en gewenste marges.

 

vleks_graphic

VLEKS SCAN

Géén webshop? Maar wel online verkopen? Het kan met Vleks. Scan de producten in uw winkel, bepaal de verkoopprijs en kies de verkoopkanalen zoals bol.com en amazon. Binnen enkele minuten staat uw aanbod op diverse marketplaces. 

vleks_graphic

FEED MANAGEMENT

Wilt u uw aanbod aanbieden op bijv. Bol.com, Amazon, Google Shopping of andere marktplaatsen of kanalen? Met Vleks koppelt u heel gemakkelijk uw assortiment aan externe markplaatsen en kanalen. Maak met filters een selectie van het productaanbod welke u naar de betreffende markplaats wilt versturen. Ook ontvangt u direct feedback om uw aanbod te optimaliseren. 


vleks_graphic

WEBSHOP

Opzoek naar een webshop waarmee zaken als multi-shop, inkoop en verkoop, uitgebreide specificaties en filters, refunds, klanten- en prijzengroepen standaard zijn? Vleks is de comnplete e-commerce software waarmee u verkoop, inkoop, interne processen en marketplace management automatiseert. 

 

Vleks E-commerce nieuwsbrief
Groei samen met ons mee
Eerst zien dan geloven? Uiteraard...
Immers, je weet de meerwaarde pas als je het ook echt ervaart
Vraag een demo aan
Vleks